EmmaK/ september 19, 2023/ Emma Keuven: This Is Me/ 0 reacties

In het weekend van 16 en 17 september was het weer zover . Het jaarlijkse Tinafestival in attractiepark Duinrell stond op de planning. Dit jaar was er voor het eerst een nieuw item: Tina’s Wereld en daar deed ik twee dagen de presentatie.

Er kwamen heel wat gezellige bekende mensen voorbij. Zoals Rutger en Thomas, maar ook Quinn en Aaron en Maxime en Sophie. De jeugdboeken schrijfster Francine Oomen vertelde en tekende een aantal voorbeelden van : Hoe Overleef ik! Ik mocht zelfs meedoen! Ook waren er leuke quizen waar iedereen aan mee mocht doen en er ook leuke prijzen te verdienen waren.

Kortom het Tinafestival 2023 was ook dit jaar zeer geslaagd, ik was blij dat ik erbij was.

Deel dit Bericht

Laat een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*