EmmaK/ juli 15, 2023/ Emma Keuven: This Is Me, Nieuws/ 0 reacties

Hallo allemaal! Ik heb geweldig nieuws dat ik graag met jullie wil delen. Ik ben zo trots en blij dat ik dit jaar weer een geweldige presentatieklus heb gekregen, en wel in Tina’s Wereld tijdens het Tina Festival! 🎉

Noteer de data 16 en 17 september 2023 in jullie agenda’s, want daar moet je bij zijn! Tina’s Wereld is een magische plek waar alles roze en betoverend is. Stel je voor dat het geliefde tijdschrift Tina tot leven komt, en ik mag jullie daar verwelkomen.

In Tina’s Wereld gaan we samen op avontuur. We gaan kletsen en lachen met bekende sterren tijdens het superleuke ‘Liefdespraat’. Heb je vragen, zorgen of gewoon iets waar je over wilt kletsen? Kom dan naar ‘Oh Jee! Wat Nou?’ en laat je stem horen!

Maar wacht, er is meer! Test jouw kennis over sterren en hun spannende verhalen bij ‘Sterrenstof’. En geloof me, jullie kunnen AL jullie vragen aan de sterren stellen tijdens verschillende Q&A-sessies. We kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten!

Dus, jullie zijn allemaal uitgenodigd om samen met ons een geweldig feest te vieren tijdens het Tina Festival. Koop snel je kaartje en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur in Tina’s Wereld. Ik voel me zo trots en vereerd dat ik deel uitmaak van dit geweldige evenement, en ik kan niet wachten om jullie allemaal te ontmoeten. Tot dan! 💕

Deel dit Bericht

Laat een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*