EmmaK/ juni 24, 2023/ Emma Keuven: This Is Me/ 0 reacties

Geweldig nieuws dat ik met jullie wil delen: ik sta op het punt om mijn theaterdebuut te maken in een buitengewone en vernieuwende show genaamd “Social Squad”! Voor degenen die mijn avonturen al volgen, zal dit geen verrassing zijn. Maar voor degenen die mij nog niet kennen, laat me mezelf even voorstellen. Ik ben Emma Keuven, bijna 18 jaar en student: acteur, aan het Vista College in Heerlen,Limburg. Sinds mijn 9e ben ik al bezig om mijn droom om later in de entertainmentindustrie te gaan werken, te verwezelijken. En met deze theatershow komt dan ook een van mijn dromen uit!

Vanaf eind september zal ik bijna elk weekend te zien zijn in deze unieke theatershow. Samen met mijn Anique Dreamon en Jesse van Wieren, gaan we een onvergetelijke ervaring neerzetten voor het publiek. “Social Squad” is een voorstelling die volledig is gebaseerd op de TikTok-cultuur, en het is de eerste in zijn soort in de theaters.

De show is bedacht door BazarMedia, een gerenommeerde producent die al eerder succesvolle theaterproducties heeft gemaakt. Samen met regisseur Nick Fleuren hebben ze een concept ontwikkeld dat alle onderwerpen, trends, tips, tricks, sketches, bloopers, do’s en don’ts, liedjes en dansjes van TikTok samenbrengt op het toneel. Het resultaat is een veilige, humoristische, interactieve en muzikale voorstelling die op verschillende manieren zal verrassen.

“Social Squad” zal op 12 oktober in première gaan en vervolgens tot begin maart 2024 door het hele land touren. We zullen optreden in meer dan 50 theaters, dus er is genoeg gelegenheid om ons live te zien optreden. Ik kan niet wachten om jullie allemaal te ontmoeten en een geweldige tijd samen te hebben. Laten we de wereld van TikTok tot leven brengen in het theater! Klik op de link voor het tourschema en boek je tickets!

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en updates over “Social Squad” op mijn website en sociale mediakanalen. Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te zien en een onvergetelijke ervaring te delen!

Veel kusjes van mij,

-XXX-Emma

Deel dit Bericht

Laat een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*