EmmaK/ oktober 23, 2023/ Emma Keuven: This Is Me, Nieuws/ 0 reacties

𝙒𝙖𝙪𝙬, 𝙬𝙖𝙩 𝙚𝙚𝙣 𝙬𝙚𝙚𝙠!

Wat een geweldige week heb ik achter de rug! Samen met Anique Dreamon en Jesse van Wieren ging onze theatertour van start met als hoogtepunt de Première in het Fulcotheater in IJsselstein. Wat ben ik dankbaar dat ik deel mag uitmaken van deze productie. We brengen TikTok naar het theater voor jongeren vanaf 8 jaar. Niet alleen leuk voor de kids maar ook leerzaam en interessant voor ouders, verzorgers en iedereen die af en toe worstelt met hoe je als volwassene moet omgaan met Social Media en je kids.

De afgelopen weken hebben wij samen met het team van Bazar Media hard gewerkt om een interactieve show te maken die voor iedereen aantrekkelijk is on te komen bezoeken. We touren langs een groot aantal theaters door het land. Check onze speellijst voor een theater bij jou in de buurt.

Social Squad is een productie van Bazar Media en is mede mogelijk gemaakt door: Fonds Podiumkunsten

Creatives

Script: Nick Fleuren, Bas Wesseling, Arnan Samson Regie: Nick Fleuren Choreografie: Frank Beurskens Decorontwerp: Bas Wesseling Lichtontwerp: Mark Huyskamp Geluidsontwerp: Johan Kuijpers Kostuumontwerp: Rumoer Styling Casting: Typies Casting Uitvoerend producent: Arnan Samson en Bas Wesseling Producent: BazarMedia Impressariaat: Impact Entertainment Fotografie: Annemieke van der Togt Arrangementen: Gregor Hamilton Fotografie: Niels Henke

Deel dit Bericht

Laat een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*