EmmaK/ oktober 24, 2023/ Emma Keuven: This Is Me, Nieuws/ 0 reacties

Bye Bye Nagelbijten

Iedereen die mij al wat langer volgt weet dat ik van jongs af aan in de weer ben met mijn nagels. Nagels lakken, designs ontwerpen, nagel studio bezoeken etc etc. Het nadeel van het bezoek aan een nagelstudio is dat ik het design meestal wel weer na een week of twee zat ben. Daarnaast vind ik het een enorme opgave om daar zo’n anderhalf tot twee uur te zitten.

Ruim een half jaar geleden kwam ik toevalligerwijs in aanraking met Maniac Nails. En omdat ik ook nog eens een enorme nagelbijter ben dacht ik, laten we dat eens uitproberen. Het concept is heel eenvoudig. Het zijn nagelstikkers die je heel eenvoudig op je nagels plakt. Je vijlt je nagels met de gellak stikker op maat. en laat ze onder een UV lamp een minuut uitharden. Daarna nog een beschermende laklaag erover heen en weer onder de UV lamp. Wil je een ander design? Dan verwijder je de stikker eenvoudig met olie. Al deze producten zitten in de starterskit.

De dames achter het bedrijf maniac nails vroegen of ik niet met hen een samenwerking aan wilde gaan. Natuurlijk had ik daar wel oren naar. En zo zijn we dan nu aangeland bij de live-gang van de drie design die ik zelf heb mogen ontwerpen. En vanaf nu te koop zijn bij Maniac Nails:

De drie designs heten : Ghost TownWhite Wiskers en Lumos

De prachtige foto’s zijn gemaakt door : Renee van den Besselaar

Deel dit Bericht

Laat een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*